DOLAR 32,7878 1.53%
EURO 35,1602 0.53%
ALTIN 2.456,522,76
BITCOIN 21700020,27%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mahmut Görgen’in “Love” Parçası müzik Listelerinde Zirveye Tırmanıyor
  • Haber Üçgen
  • Magazin
  • Mahmut Görgen’in “Love” Parçası müzik Listelerinde Zirveye Tırmanıyor

Mahmut Görgen’in “Love” Parçası müzik Listelerinde Zirveye Tırmanıyor

ABONE OL
21 Mayıs 2024 23:12
Mahmut Görgen’in “Love” Parçası müzik Listelerinde Zirveye Tırmanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü aranjör ve DJ Mahmut Görgen, Deep House tarzındaki son single’ı “Love” ile yaz sezonuna enerjik bir giriş yapıyor. Şarkının video klibi, Fethiye’de Fatih Doğukan Yılmaz yönetmenliğinde çekildi ve WM Music etiketiyle yayınlandı. Aynı zamanda WM Music YouTube kanalında da izleyicilerle buluştu.

“Love”, çıktığı anda Apple Music’te büyük bir başarı elde ederek iki prestijli listeye girmeyi başardı: “New Music Daily (Günün Yenileri)” ve “New In Dance (Yepyeni: Dans)”. Ayrıca, şarkının video klibinden bir bölüm Times Square meydanında yayınlanarak geniş bir kitleye ulaştı. Aynı zamanda Itunes üzerinde en çok satın alınan şarkılar arasında ise 4. sırada yer alıyor.

“I can see the stars, shining in your eyes…” sözleriyle başlayan “Love”, duygusal bir hikayeyi müzikal bir yolculuğa dönüştürüyor. Şarkının eşsiz melodileri ve etkileyici ritmi, dinleyicileri dans etmeye ve duygusal bir yolculuğa çıkmaya davet ediyor. Mahmut Görgen’in özgün tarzıyla buluşturduğu bu şarkı, dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Mahmut Görgen, “Love” hakkında konuşurken şunları söyledi: “Bu şarkı, aşkın gücünü ve etkisini kutluyor. Gökyüzündeki yıldızları görmek, senin gözlerinde parladıklarını hissetmek… Bu şarkı, birbirimize ışık olmanın ve yeniden başlamanın güzelliğini anlatıyor.”

Mahmut Görgen’in “Love” adlı şarkısı, dinleyicileri dans pistlerine ve yazın coşkusuna davet ediyor. WM Music etiketiyle yayınlanan şarkının video klibi ise sanatçının müziğine görsel bir anlatı katıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.