DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2043987-1,00%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yeni güzeli Dilara Aksüyek

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yeni güzeli Dilara Aksüyek

ABONE OL
Mart 21, 2024 14:36
Ben Bu Cihana Sığmazam’ın yeni güzeli Dilara Aksüyek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu senaristliğini ise Gökhan Horzum’un yaptığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin, zengin oyuncu kadrosuna Arzu karakteriyle Dilara Aksüyek dahil oldu.

atv’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın  kadrosuna dahil olan Dilara Aksüyek 26 Mart Salı günü yayınlanacak bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dilara Aksüyek, dizide Ateş’in (Burak Çelik) eski eşini canlandırıyor. Cezayir Türk’ün ailesinin içine giren Arzu’nun (Dilara Aksüyek) gerçek yüzü zamanla ortaya çıkacak.

 

Arzu karakter Analizi:

Arzu, Ateş’in eski eşi, Ada’nın annesi… Fransa’da bir süre cezaevinde kalan Arzu, özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz soluğu Türkiye’de alır. Ada’nın mutluluğundan başka bir şey istemeyen bir anne olarak Cezayir’in evine gelir. Arzu’nun gelişi Ada’yı sevince boğar ancak onu iyi tanıyan Ateş ve Elif endişelidir. Arzu evdekilerin sevgisini kazandıktan sonra gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkacak, evde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam her Salı saat 20.00’da atv ekranlarında

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.