DOLAR 32,8826 -0.25%
EURO 35,1821 -0.54%
ALTIN 2.449,68-0,30
BITCOIN 20189591,06%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

S Sport Plus’ta Spor Heyecanı Bitmiyor

S Sport Plus’ta Spor Heyecanı Bitmiyor

ABONE OL
28 Haziran 2024 15:00
S Sport Plus’ta Spor Heyecanı Bitmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en prestijli karma dövüş sanatları organizasyonu UFC, 30 Haziran Pazar günü unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gecenin ana karşılaşması, iki efsanevi dövüşçü hafif ağır sıklet şampiyonu Alex Pereira ve Jiri Prochazka arasında gerçekleşecek. S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak gece, unutulmaz anlara imza atarak, sayısız izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Alex Pereira, üstün teknik yetenekleri ve güçlü vuruşlarıyla tanınırken, Jiri Prochazka, dövüş stilindeki agresiflik ve dayanıklılığı ile rakiplerine gözdağı veriyor. İki dövüşçü en son UFC 295 kartında Oktagon’da karşı karşıya gelmişti ve Alex Pereira, Jiri’yi nakavt ederek kemerini korumayı başarmıştı. Bu karşılaşma Jiri için rövanş değeri taşıyor. Kıran kırana geçecek bu maç UFC tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. 

Ana karşılaşmanın yanı sıra, UFC 303 kartında heyecan verici maçlar bitmiyor! Tüy sıklette Brian Ortega, Diego Lopes, hafif ağır sıklette Anthony Smith, Roman Dolidze ve orta sıklette Ian Garry ile Michael Page, Oktagon’da karşı karşıya gelecek. Bu muhteşem gece 30 Haziran Pazar günü 05.00’ten itibaren canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta izleyiciyle buluşacak.

S Sport Plus’ta Fransa Bisiklet Turu Heyecanı

29 Haziran’da başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar sürecek olan Fransa Bisiklet Turu maratonunda, bisikletçiler Floransa’dan Nice’e uzanan 21 etap boyunca zorlu parkurlarda mücadele edecek. Heyecan dolu yarış, her aşamasıyla Eurosport kanallarıyla S Sport Plus ekranlarında olacak.

Dünyanın En Prestijli Tenis Turnuvası Wimbledon 2024 S Sport Plus’ta 

Dünyanın en eski ve prestijli tenis turnuvası Wimbledon, 1-14 Temmuz tarihleri arasında S Sport Plus ekranlarında tenis severlerle buluşuyor. Sezonun tek çim kort Grand Slam’i olan Wimbledon, 50 milyon poundluk rekor bir ödül havuzuyla tarihinin en yüksek para ödülünü veriyor. S Sport Plus, farklı kortlardan eş zamanlı canlı yayınlarla, aynı anda çoklu ekranda izleme seçeneğiyle tenis tutkunlarının vazgeçilmez adresi olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.