DOLAR 32,8826 -0.25%
EURO 35,1821 -0.54%
ALTIN 2.449,68-0,30
BITCOIN 20217831,35%
İstanbul
28°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Korkma Benden’ Tüm Dijital Platformlarda Yayında!

‘Korkma Benden’ Tüm Dijital Platformlarda Yayında!

ABONE OL
26 Haziran 2024 06:59
‘Korkma Benden’ Tüm Dijital Platformlarda Yayında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meltem Taşkıran’ın yeni teklisi “Korkma Benden” toplumsal şiddet ve baskıyı rock müzikle anlatıyor, şarkının videosunda sürpriz bir isim, usta müzisyen ve aktör Keremcem ve Taşkıran’la beraber rol alıyor.

Büyük bir toplumsal yıkım haline gelen şiddet ve baskıyı yeni teklisi “Korkma Benden” ile dile getiren usta müzisyen ve yorumcu Meltem Taşkıran dinleyenleri ile 21 haziran günü yeniden buluştu. Bir kadın, bir sanatçı ve bir insan olarak bu yıkımın karşısında durmak için kaleme aldığı şarkısının videosunda yakın dostu usta müzisyen ve oyuncu Keremcem ile oynayan Taşkıran, ekibine çok güvendiğini her fırsatta dile getiriyor. Keremcem’in müthiş oyunculuğundan büyük övgü ile bahseden Taşkıran, arkadaşı ile aynı projede olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Bestesi ve sözleri kendine ait şarkının aranjmanında usta müzisyen, besteci ve orkestra şefi Eser Taşkıran’ın imzası bulunmakta. Egoist grubu ile başarılı kariyerin ardından yoluna solo albümlerle devam eden Taşkıran, şarkılarının aranjmanını her zaman kardeşi ve müzikal ortağı Eser Taşkıran’a emanet ettiğini söyledi.

Klip yönetmenliğini Portakal Filmin (Koray Akar Ayşe Gül Fidan) üstlendiği video görsel zenginliği ile de göz dolduruyor. Karavan kamp alanında (adria Türkiye / Aydos park) çekimleri tamamlanan kısa film niteliğindeki video Meltem Taşkıran’ın resmi youtube hesabında aynı tarihte gösterime girdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

    En az 10 karakter gerekli