DOLAR 32,3234 0.22%
EURO 35,0834 -0.15%
ALTIN 2.279,630,10
BITCOIN 22819091,47%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

10. Eker I Run ile “Koşuyoruz”

10. Eker I Run ile “Koşuyoruz”

ABONE OL
Eylül 6, 2023 11:48
10. Eker I Run ile “Koşuyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her adımda heyecan duyulan Eker I Run Koşusu, 1 Ekim Pazar günü Bursa’da yapılacak. 10. yıl koşusunda daha da büyüyen Eker I Run’da elde edilecek başarılar, eğlenceli etkinliklerle ve iyiliklerle taçlandırılacak. “Koşuyoruz” mottosuyla düzenlenecek Eker I Run’da 10. yıl heyecanı, Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusuyla birleşecek.

Türkiye’de koşu sporu alanında önde gelen organizasyonlar arasında yer alan 10. Eker I Run, binlerce sporcuyu Bursa’da buluşturacak. 1 Ekim Pazar günü Uludağ’ın zirvesinden Bursa Eker Meydan’a doğru yapılacak olan 10. Eker I Run; sadece bir koşu etkinliği olmanın ötesinde; yardımseverliği, iyi yaşamı, doğa sevgisini, lezzeti ve eğlenceyi bir araya getirecek.  10. Eker I Run’da, Cumhuriyetimizin 100. yılı da coşkuyla kutlanacak.

 

Bursa’nın tanıtımına katkı sağlıyor

2014’ten bu yana her yıl düzenlenerek gelenekselleşen Eker I Run, Bursa’yla da özdeşleşen bir organizasyon haline geldi. Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın farklı ülkelerinden katılımcıları Bursa’da buluşturan Eker I Run, koşu sevgisini büyütürken şehrin tanıtımına da katkı sağlıyor.

 

Kapsayıcı duruşuyla fark yaratıyor

Kapsayıcı duruşuyla fark yaratan 10. Eker I Run’da; profesyonel sporcuların yanı sıra sağlıklı yaşam için adım atmak isteyen amatör koşucular, kurumsal takımların temsilcileri ve çocuklar gibi farklı profillerden katılımcılar yer alabiliyor. İlk kez koşacak katılımcılar, minik koşucular ve özel sporcular kendilerine uygun parkurlarda mücadele ederek bu büyük heyecanın bir parçası olabiliyor. 

 10. yılda yeni bir parkur daha düzenlenecek

42K maratonu, 15K, 5K, Paten Yarışı, Özel Sporcular Koşusu, 6-12 yaş aralığındaki çocukların katılacağı “Minik Adımlar” Koşusu ve Yardımseverlik Koşusu’nun yer aldığı Eker I Run’da, 10. yılı taçlandıran yeni bir parkur daha düzenlenecek. Cumhuriyet’in 100. yılında daha fazla insanın sınırlarını aşması ve kurumların da maratona imza atması amacıyla 2 kişilik “Maraton Bayrak Yarışı” yapılacak. 

 

15K ve 42K kategorilerinde birincilik ödülü: Milano Maratonu katılımı

10. Eker I Run Koşusu’na katılarak, 15K ve 42K kategorilerinde genel klasman kürsü birincisi olacak sporcular Milano Maratonu’na katılım hakkı kazanacak. 7 Nisan 2024 tarihinde düzenlenecek Milano Maratonu’nda Türkiye’yi temsil edecek katılımcılar, Bursa’da elde ettikleri başarıları uluslararası arenada da tekrarlamaya çalışacak.

 

İyilik peşinde koşulacak

10. Eker I Run’da, her yıl olduğu gibi Adım Adım ile birlikte iyilik peşinde koşulacak. Gönüllü koşucular, açılan Yardımseverlik Koşusu kampanyaları ile farklı sivil toplum kuruluşlarının; çocuk, genç, kadın ve otizm gibi faydalanıcı gruplara özel olarak geliştirilen projeleri için bağış toplayacak. 

10. Eker I Run’ı izlemek için Bursa Eker Meydan’a gelen katılımcılar, sponsor markaların stantlarını ziyaret edebildiği gibi düzenlenecek farklı etkinliklerle de keyifli vakit geçirme fırsatı bulacak. 10. Eker I Run’ın programında, heyecan dolu yarışların yanı sıra; DJ performanslar, dans etkinlikleri ve konserler yer alacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.